1. Bose
  2. Bose SoundLink Micro Blauw.

Bose SoundLink Micro Blauw.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 783342-0300 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 783342-0300 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 783342-0300 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 783342-0300
Merk Bose
Fabrikantcode 783342-0300
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,29 kg
Kleur Blauw

Omschrijving van de Bose 783342-0300

Met de Bose SoundLink Micro in blauwe kleur heb je altijd je favoriete muziek bij je. De Bluetooth speaker is volledig waterdicht en heeft een stevige draagband waarmee je de speaker gemakkelijk aan je tas bevestigt. Geniet van een krachtig stereogeluid door 2 SoundLink Micro speakers te koppelen. Of je nu thuis bent of aan het wandelen, de speaker is perfect voor elke situatie. De Bose SoundLink Micro maakt gebruik van een speciale technologie waardoor je het beste geluid krijgt uit jouw speaker. Het geluid is krachtig en helder, waardoor je elke noot van je favoriete artiesten kunt horen. Je kunt de speaker ook aanpassen door de bas en treble naar wens aan te passen. De speaker is makkelijk te bedienen met de knoppen op de speaker of met de Bose Connect App. Geniet van jouw favoriete muziek met de Bose SoundLink Micro!

Pluspunten
  • Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Je koppelt de speaker aan een andere Bose SoundLink Micro speaker voor een groter volume. Dankzij SimpleSync koppel je de bluetooth speaker aan een Bose wifi speaker, Bose soundbar, stereopaar of multiroom opstelling.

Minpunten
  • De batterijduur van 6 uur is kort vergeleken met andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen Bose 783342-0300

De Bose 783342-0300 is 0,29 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 783342-0300 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.