1. JBL
  2. JBL Pulse 5 Zwart.

JBL Pulse 5 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLPULSE5BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLPULSE5BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLPULSE5BLK draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLPULSE5BLK
Merk JBL
Fabrikantcode JBLPULSE5BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,47 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de JBL JBLPULSE5BLK

Neem de JBL Pulse 5 mee naar het strand deze zomer. Deze krachtige bluetooth speaker heeft een IP67 certificering, waardoor je hem in het zand of langs de rand van het zwembad kunt zetten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadiging. Met de ingebouwde lichtshow krijg je altijd een feestelijke sfeer. Als je thuis met vrienden een feestje viert, kun je heel gemakkelijk meerdere JBL PartyBoost speakers aan elkaar koppelen met de PartyBoost knop. Zo luister je naar een hoger volume en kunnen iedereen van het feestje genieten van de lekkerste nummers. De Pulse 5 in zwart is een stijlvolle en modieuze toevoeging aan elke zomer.

Pluspunten
  • Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Met de speaker creëer je een lichtshow in je kamer. Door de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek helder vanuit elke positie.

Minpunten
  • De batterijduur van 12 uur is kort in vergelijking met andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen JBL JBLPULSE5BLK

De JBL JBLPULSE5BLK is 1,47 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLPULSE5BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.