1. Sony
  2. Sony SRS-XG300 Grijs Duopack.

Sony SRS-XG300 Grijs Duopack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXG300H.EU8 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXG300H.EU8 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXG300H.EU8 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXG300H.EU8
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXG300H.EU8
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 3 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Sony SRSXG300H.EU8

Haal het ultieme concertgevoel in huis met de Sony SRS-XG300 Duopack. Dit setje bestaat uit twee draadloze bluetooth speakers die je aan weerszijden van de kamer kunt neerzetten en zo een optimale stereo-ervaring creëren. Je hebt geen last van een lege batterij. Met een volle lading gaan de speakers maar liefst 25 uur mee. Is je batterij leeg en heb je de speakers snel nodig? Dan laad je ze 10 minuten op en heb je weer 70 minuten speeltijd. Zo luister je zo makkelijk en snel weer naar je favoriete muziek. Door het stof- en waterbestendige ontwerp kun je de speakers gemakkelijk buitenshuis gebruiken. Wanneer je muziek aan het draaien bent, zie je ook nog eens een kleine lichtshow. Aan de zijkanten van de speakers zijn namelijk lichten ingebouwd, waardoor de speakers een sfeervolle meerwaarde hebben. Dankzij de Sony SRS-XG300 Duopack haal je een compleet geluidssysteem in huis.

Pluspunten
  • Luister naar stereo geluid door de twee speakers te verbinden. Door gebruik te maken van de snellaadfunctie heb je na 10 minuten opladen 70 minuten plezier van de speaker. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik.

Minpunten
  • Met een gewicht van 3 kilo is de speaker zwaarder dan andere speakers in deze prijs klasse.

Veelgestelde vragen Sony SRSXG300H.EU8

De Sony SRSXG300H.EU8 is 3 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXG300H.EU8 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.