1. Sony
  2. Sony SRS-XE300 Grijs.

Sony SRS-XE300 Grijs.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXE300H.CE7 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXE300H.CE7 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXE300H.CE7 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXE300H.CE7
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXE300H.CE7
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,6 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Sony SRSXE300H.CE7

Zet de Sony SRS-XE300 midden op tafel en laat iedereen in de kamer genieten van de beste kwaliteit muziek. Deze bluetooth speaker heeft een Line Shape Diffuser, wat zorgt voor een breed geluid in de kamer. Je kunt gemakkelijk een klein feestje thuis organiseren. Met het stof- en waterbestendige ontwerp kun je de speaker niet alleen binnen gebruiken, maar ook buitenshuis. Neem hem mee naar het strand of zet hem bij het zwembad, hij is eenvoudig te vervoeren. De speaker gaat op een volle lading 24 uur mee. Met de snellaadfunctie heb je na 10 minuten opladen al 70 minuten muziekplezier. De Sony SRS-XE300 is verkrijgbaar in een prachtige grijze kleur.

Pluspunten
  • De Line Shape Diffuser zorgt ervoor dat de speaker het geluid beter verdeeld over de hele kamer. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Dankzij de snellaadfunctie kun je na 10 minuten opladen de speaker 70 minuten gebruiken.

Minpunten
  • De speaker heeft geen aux aansluiting.

Veelgestelde vragen Sony SRSXE300H.CE7

De Sony SRSXE300H.CE7 is 1,6 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXE300H.CE7 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.