1. Sony
  2. Sony SRS-XE200 Zwart Duopack.

Sony SRS-XE200 Zwart Duopack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXE200B.CE7 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXE200B.CE7 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXE200B.CE7 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXE200B.CE7
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXE200B.CE7
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,1 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sony SRSXE200B.CE7

Met de Sony SRS-XE200 Duopack haal je twee speakers in huis. Je hebt de mogelijkheid om de speakers aan elkaar te koppelen voor stereo geluid of om een van de speakers cadeau te doen. De speakers beschikken over de Line Shape Diffuser, waardoor het geluid beter verdeeld wordt over de hele kamer. Je kunt gemakkelijk een klein feestje thuis organiseren. De speakers zijn stof- en waterbestendig, waardoor je ze ook buitenshuis kunt gebruiken. Je neemt ze zonder problemen mee naar het strand of naar het zwembad. Op een volle lading gaan de speakers 16 uur mee. In geval van een lege batterij kun je de speakers met de snellaadfunctie in 10 minuten opladen, waardoor je na het opladen 70 minuten kunt genieten van muziek.

Pluspunten
  • Luister naar stereo geluid door de 2 luidsprekers aan elkaar te verbinden. De Line Shape Diffuser zorgt ervoor dat de luidspreker het geluid beter verdeeld over de hele kamer. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de luidspreker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen aux-aansluiting.

Veelgestelde vragen Sony SRSXE200B.CE7

De Sony SRSXE200B.CE7 is 1,1 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXE200B.CE7 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.