1. Sony
  2. Sony SRS XB-13 zwart 20-pack.

Sony SRS XB-13 zwart 20-pack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXB13B.CE7 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXB13B.CE7 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXB13B.CE7 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXB13B.CE7
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXB13B.CE7
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,243 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sony SRSXB13B.CE7

De Sony SRS XB-13 zwart 20-pack is een uitstekend cadeau voor vrienden en familie. Deze mini bluetooth speakers zijn gemakkelijk te koppelen en bieden een vol basgeluid dankzij de Extra Bass technologie. Ook is de speaker stof- en waterbestendig, waardoor hij geschikt is om mee te nemen naar het strand of zwembad. Daarnaast is deze speaker ook draadloos te gebruiken, je kunt er mee luisteren naar je favoriete muziek, podcasts of audio boeken. Met het Sony SRS XB-13 Zwart 20-Pack krijg je ook een lange batterijduur. Je krijgt tot wel 16 uur muziekplezier, zodat je helemaal kan genieten van je favoriete muziek. Ook heeft de speaker een handige ingebouwde microfoon, waardoor je handsfree kan bellen. Dit maakt de Sony SRS XB-13 Zwart 20-Pack een uitstekende cadeau optie voor vrienden en familie.

Pluspunten
  • Met deze set haal je direct een cadeau voor iedereen in huis. Je koppelt de luidspreker aan een andere Sony SRS-XB13 voor meer volume. Dankzij de Extra Bass technologie kun je genieten van een diepe bas.

Minpunten
  • Wanneer de batterij leeg is, luister je niet verder via een audaokabel.

Veelgestelde vragen Sony SRSXB13B.CE7

De Sony SRSXB13B.CE7 is 0,243 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXB13B.CE7 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.