1. Sony
 2. Sony MHC-V73D.

Sony MHC-V73D.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony MHCV73D.CEL draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony MHCV73D.CEL draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony MHCV73D.CEL draadloze speaker.

SpecificatiesSony MHCV73D.CEL
Merk Sony
Fabrikantcode MHCV73D.CEL
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 21,2 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sony MHCV73D.CEL

Geniet van een heerlijke muziekervaring met de Sony MHC-V73D. Deze party speaker heeft een krachtige output die je hartelijk verwelkomt met een diepe bas en een spectaculaire lichtshow. Deze lichtshow is omnidirectioneel, wat betekent dat de feestlichten tot alle hoeken van de kamer reiken. Met twee microfooningangen en de karaoke modus heb je alle mogelijkheden om een duet te zingen. Na het zingen plaats je de microfoons in de houders. Het 360 graden ontwerp maakt het mogelijk om de speaker in het midden van de kamer te plaatsen, waardoor het geluid evenredig in elke hoek wordt verdeeld. Met de bediening aan de bovenkant van de speaker bedien je de muziek met horizontale en verticale handbewegingen. Voorbeelden van functies die je hiermee activeert zijn: het overslaan naar het volgende nummer, het verhogen van het volume van de microfoon of het veranderen van de toonhoogte.

Pluspunten
 • Geniet in elke hoek van de kamer van je feestje met de omnidirectionele lichtshow

  .

  Zing de sterren van de hemel dankzij de 2 microfooningangen en de karaokemodus

  .

  Door het 360 gradenontwerp zet je de luidspreker midden in de kamer.

Minpunten
 • De Sony MHC-V83D speelt vocalen gedetailleerder af

  .

  De speaker werkt alleen op netspanning.

Veelgestelde vragen Sony MHCV73D.CEL

De Sony MHCV73D.CEL is 21,2 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony MHCV73D.CEL zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.