1. Sony
  2. Sony SRS-XG300 Zwart Duopack.

Sony SRS-XG300 Zwart Duopack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXG300B.EU8 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXG300B.EU8 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXG300B.EU8 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXG300B.EU8
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXG300B.EU8
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 3 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sony SRSXG300B.EU8

Maak je thuis klaar voor een concert met deze Sony SRS-XG300 Duopack. Met de twee draadloze bluetooth speakers lijkt het alsof je in een grote concertzaal staat. De speakers zijn ontworpen met stof- en waterbestendige materialen, waardoor je ze gemakkelijk buiten kunt gebruiken. Met een volle lading gaan de speakers 25 uur mee, maar wanneer je de speakers snel nodig hebt, laad je ze 10 minuten op voor 70 minuten gebruik. Aan de zijkanten van de speakers zijn LED-lichten ingebouwd die mee bewegen met de muziek. Met deze lichtjes creëer je een spectaculaire lichtshow voor een optimaal luisterplezier. De Sony SRS-XG300 Duopack in zwart is dus perfect voor wie muziek liefhebber en een avondje uit houdt van thuis.

Pluspunten
  • Luister naar stereo geluid door de twee speakers aan elkaar te verbinden. Dankzij de snellaadfunctie kun je na 10 minuten opladen de speaker gebruiken voor 70 minuten. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik.

Minpunten
  • Met een gewicht van 3 kilo is de speaker zwaarder dan andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen Sony SRSXG300B.EU8

De Sony SRSXG300B.EU8 is 3 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXG300B.EU8 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.