1. Sony
 2. Sony SRS-XE200 Blauw.

Sony SRS-XE200 Blauw.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXE200L.CE7 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXE200L.CE7 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXE200L.CE7 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXE200L.CE7
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXE200L.CE7
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,1 kg
Kleur Blauw

Omschrijving van de Sony SRSXE200L.CE7

De Sony SRS-XE200 Blauw heeft een klein, compact formaat en is ideaal voor thuisgebruik. Het is gemaakt van een stof- en waterbestendig materiaal, zodat je de speaker makkelijk meeneemt naar het strand of bij het zwembad. De Line Shape Diffuser zorgt ervoor dat het geluid beter verdeeld wordt over de hele kamer, zodat je een leuk feestje thuis kunt organiseren. Bovendien heeft de speaker een lange levensduur. Op een volle lading gaat de speaker 16 uur mee. Met de snellaadfunctie heb je na 10 minuten opladen genoeg stroom voor 70 minuten muziek. De Sony SRS-XE200 Blauw is het perfecte muziekapparaat voor thuis en onderweg.

Pluspunten
 • De Line Shape Diffuser zorgt ervoor dat de speaker het geluid beter verdeeld wordt over de hele kamer

  .

  Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis

  .

  Dankzij de snellaadfunctie kun je na 10 minuten opladen de speaker gedurende 70 minuten gebruiken.

Minpunten
 • Deze speaker is minder geschikt voor grotere ruimtes dan de Sony SRS-XE300.

Veelgestelde vragen Sony SRSXE200L.CE7

De Sony SRSXE200L.CE7 is 1,1 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXE200L.CE7 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.