1. Sony
  2. Sony SA-RS5.

Sony SA-RS5.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SARS5.CEL draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SARS5.CEL draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SARS5.CEL draadloze speaker.

SpecificatiesSony SARS5.CEL
Merk Sony
Fabrikantcode SARS5.CEL
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sony SARS5.CEL

De Sony SA-RS5 biedt alle voordelen van een surround sound ervaring in je eigen huis. De speakers koppel je eenvoudig aan de Sony HT-A7000 soundbar en geniet van een krachtige geluidservaring. Bovendien hoeven de speakers niet met kabels aan de soundbar te worden gekoppeld. Je koppelt de speakers draadloos aan de soundbar, waardoor je de speakers overal in je woonkamer neer kunt zetten. Ook geeft deze draadloze technologie je de mogelijkheid om de speakers overal mee naar toe te nemen. De Sony SA-RS5 is voorzien van een oplaadbare batterij die je 10 uur lang kunt gebruiken. Mocht de batterij leeg zijn, dan laad je deze eenvoudig binnen 10 minuten weer op. Hierbij krijg je 90 minuten gebruik. Met de Sony SA-RS5 geniet je dus altijd van een perfecte surround sound ervaring.

Pluspunten
  • Met achterspeakers geniet je van een volledige surroundervaring. Door de speakers op batterij te laten werken, kun je ze overal in je woonkamer neerzetten. Dankzij de snellaadfunctie kun je de speakers in 10 minuten opladen voor 90 minuten gebruik.

Minpunten
  • Je sluit de speakers alleen aan op de Sony HT-A5000 en de HT-A7000 soundbar.

Veelgestelde vragen Sony SARS5.CEL

De Sony SARS5.CEL is . Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SARS5.CEL zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.