1. Sony
  2. Sony SRS-XG300 Grijs.

Sony SRS-XG300 Grijs.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXG300H.EU8 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXG300H.EU8 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXG300H.EU8 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXG300H.EU8
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXG300H.EU8
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 3 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Sony SRSXG300H.EU8

Met de Sony SRS-XG300 Grijs heb je altijd lekkere muziek bij de hand. De speaker is 25 uur krachtig bij een volle lading. En wanneer je de speaker snel nodig hebt, dan laad je hem 10 minuten voor 70 minuten luisterplezier. De speaker is stof- en waterbestendig, waardoor hij geschikt is voor buitenactiviteiten. Daarnaast heeft de speaker aan de zijkanten ingebouwde lichten, waardoor je een kleine lichtshow creëert wanneer je muziek draait. De Sony SRS-XG300 Grijs is ontworpen om overal mee naartoe te nemen. Je kunt de speaker aansluiten op je telefoon, laptop of tablet via bluetooth. De speaker is compact en lichtgewicht, waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen. De speaker is daarnaast ook nog eens voorzien van een afstandsbediening, zodat je de muziek op afstand kunt regelen. Kortom, de Sony SRS-XG300 Grijs is een perfecte speaker voor wanneer je onderweg bent of wanneer je thuis bent.

Pluspunten
  • Dankzij de snellaadfunctie kun je na 10 minuten opladen de speaker gedurende 70 minuten gebruiken. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis. Met de speaker kun je een lichtshow creëren in je kamer.

Minpunten
  • Met een gewicht van 3 kilo is de speaker zwaarder dan andere speakers in dezelfde prijsklasse.

Veelgestelde vragen Sony SRSXG300H.EU8

De Sony SRSXG300H.EU8 is 3 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXG300H.EU8 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.