1. Sony
  2. Sony SRS-XE300 Grijs Duopack.

Sony SRS-XE300 Grijs Duopack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXE300H.CE7 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXE300H.CE7 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXE300H.CE7 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXE300H.CE7
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXE300H.CE7
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,6 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Sony SRSXE300H.CE7

Met de Sony SRS-XE300 Grijs Duopack haal je 2 stijlvolle bluetooth speakers in huis. De speakers hebben een Line Shape Diffuser waardoor het geluid in de hele kamer goed is te horen, waardoor je gemakkelijk een klein feestje thuis kunt organiseren. De speakers zijn stof- en waterbestendig en dus niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor buiten. Daarnaast kan je de speakers eenvoudig meenemen, omdat ze een lange batterijduur hebben. Op een volle lading gaat de speaker 24 uur mee. Wil je de speakers snel weer opladen? Dankzij de snellaadfunctie heb je na 10 minuten opladen al 70 minuten luisterplezier. Met de duopack van Sony heb je niet alleen twee speakers, maar ook een supermooi design.

Pluspunten
  • Luister naar stereogeluid door de 2 speakers aan elkaar te verbinden. De Line Shape Diffuser zorgt ervoor dat de speaker het geluid beter verdeeld over de hele kamer. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik.

Minpunten
  • De speaker heeft geen aux aansluiting.

Veelgestelde vragen Sony SRSXE300H.CE7

De Sony SRSXE300H.CE7 is 1,6 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXE300H.CE7 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.