1. Sony
 2. Sony SRS-XB13 Taupe.

Sony SRS-XB13 Taupe.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXB13C.CE7 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXB13C.CE7 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXB13C.CE7 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXB13C.CE7
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXB13C.CE7
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,243 kg
Kleur Crème

Omschrijving van de Sony SRSXB13C.CE7

Met de Sony SRS-XB13 Taupe haal je een krachtige bluetooth speaker in huis. De speaker heeft een kleine en compacte vorm, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt. Door de Extra Bass technologie produceert de speaker een vol basgeluid dat je kunt versterken door 2 speakers aan elkaar te koppelen. De speaker is water- en stofbestendig waardoor je hem gerust langs het zwembad zet. Ook als je veel onderweg bent is deze speaker ideaal. De batterijduur van 16 uur zorgt ervoor dat je de hele dag muziek kunt luisteren. De meegeleverde draagriem maakt het meenemen nog makkelijker. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd genieten van een krachtig geluid.

Pluspunten
 • Je koppelt de speaker aan een andere Sony SRS-XB13 voor een hoger volume

  .

  -> Je koppelt de speaker aan een andere Sony SRS-XB13 voor een hoger geluidsniveau. Dankzij de Extra Bass technologie geniet je van een volle bas

  .

  -> Dankzij de Extra Bass-technologie geniet je van een volle bas

  .

  Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik

  .

  -> Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
 • Wanneer de batterij leeg is, luister je niet verder via een audiosnoer.

Veelgestelde vragen Sony SRSXB13C.CE7

De Sony SRSXB13C.CE7 is 0,243 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXB13C.CE7 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.