1. Sony
  2. Sony SRS-XB13 Poederblauw.

Sony SRS-XB13 Poederblauw.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXB13LI.CE7 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXB13LI.CE7 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXB13LI.CE7 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXB13LI.CE7
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXB13LI.CE7
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,243 kg
Kleur Blauw

Omschrijving van de Sony SRSXB13LI.CE7

De Sony SRS-XB13 is een krachtige compacte bluetooth speaker met poederblauwe kleur. Met de Extra Bass technologie produceert de speaker een vol basgeluid, zodat je elke dag kunt genieten van je favoriete muziek. Met twee SRS-XB13 speakers koppel je ze aan elkaar voor meer kracht en een hogere volume. De luidspreker is stof- en waterbestendig, waardoor je hem gerust op plekken plaatst waar hij nat kan worden. Met een batterijduur van 16 uur luister je de hele dag muziek. Met de meegeleverde draagriem neem je de speaker gemakkelijk met je mee. De SRS-XB13 is een handige speaker met een krachtig geluid. De luidspreker heeft een kleine, draagbare vorm en is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze speaker gebruiken als je buiten bent, bijvoorbeeld langs het zwembad. Omdat de speaker stof- en waterbestendig is, hoef je je geen zorgen te maken over eventuele schade. Met de lange batterijduur van 16 uur luister je zonder problemen de hele dag naar je favoriete muziek. Met de meegeleverde draagriem neem je deze gemakkelijk met je mee. De Sony SRS-XB13 is de perfecte speaker voor iedereen die waarde hecht aan kracht, stijl en muziekgenot.

Pluspunten
  • Je verbindt de luidspreker met een andere Sony SRS-XB13 voor meer volume. Dankzij de Extra Bass technologie geniet je van een diepe bas. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de luidspreker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • Wanneer de batterij leeg is, luister je niet verder via een audio-kabel.

Veelgestelde vragen Sony SRSXB13LI.CE7

De Sony SRSXB13LI.CE7 is 0,243 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXB13LI.CE7 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.