1. Sony
  2. Sony SRS-XB13 Duo Pack Taupe.

Sony SRS-XB13 Duo Pack Taupe.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXB13C.CE7 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXB13C.CE7 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXB13C.CE7 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXB13C.CE7
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXB13C.CE7
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,243 kg
Kleur Crème

Omschrijving van de Sony SRSXB13C.CE7

De Sony SRS-XB13 Duo Pack is de perfecte bluetooth speaker voor elke muziekliefhebber. Deze draadloze speaker heeft een modern en stijlvol design met de kleur taupe. Je verbindt de 2 speakers met elkaar via bluetooth en luister naar een krachtig stereo geluid. De speaker is uitgerust met Extra Bass Technologie waardoor je geniet van een volle basweergave. De speaker is gemaakt van stof en waterbestendig materiaal, waardoor je met een gerust hart de speaker meeneemt naar het strand. Dankzij de batterijduur van 16 uur luister je de hele dag onafgebroken naar muziek. Ook heeft de speaker een handig handvat waardoor je de speaker makkelijk meeneemt. Kortom, de Sony SRS-XB13 Duo Pack is de perfecte speaker voor al je muziekgenietmomenten.

Pluspunten
  • De aan elkaar gekoppelde speakers produceren een hogere geluidssterkte. Dankzij de Extra Bass technologie geniet je van een volledige bas. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik.

Minpunten
  • Wanneer de batterij leeg is, luister je niet verder via een audiosnoer.

Veelgestelde vragen Sony SRSXB13C.CE7

De Sony SRSXB13C.CE7 is 0,243 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXB13C.CE7 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.