1. Sony
  2. Sony SRS-XE200 Zwart.

Sony SRS-XE200 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXE200B.CE7 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXE200B.CE7 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXE200B.CE7 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXE200B.CE7
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXE200B.CE7
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,1 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sony SRSXE200B.CE7

De Sony SRS-XE200 in zwart is een perfecte bluetooth speaker voor al je muziekbehoefte. Hij maakt gebruik van de Line Shape Diffuser technologie, waardoor het geluid optimaal verspreid wordt over de kamer. Je kunt de speaker ook makkelijk meenemen naar buiten. Hij is stof- en waterbestendig, dus je kunt hem zonder problemen meenemen naar het strand of zwembad. Met de ingebouwde batterij gaat hij tot 16 uur mee op een volle lading. En als je echt moet opschieten, dan zet je de speaker aan met de snellaadfunctie. Na 10 minuten opladen kun je 70 minuten lang genieten van je muziek. De Sony SRS-XE200 is een compact en stijlvol apparaat dat je overal mee naartoe kunt nemen.

Pluspunten
  • De Line Shape Diffuser zorgt ervoor dat de speaker het geluid beter verdeeld over de hele kamer. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor het gebruik buitenshuis. Dankzij de snellaadfunctie kun je na 10 minuten opladen de speaker gebruiken voor 70 minuten.

Minpunten
  • Deze speaker is minder geschikt voor grotere ruimtes dan de Sony SRS-XE300.

Veelgestelde vragen Sony SRSXE200B.CE7

De Sony SRSXE200B.CE7 is 1,1 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXE200B.CE7 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.