1. Sony
  2. Sony SRS-XE300 Blauw.

Sony SRS-XE300 Blauw.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXE300L.CE7 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXE300L.CE7 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXE300L.CE7 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXE300L.CE7
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXE300L.CE7
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,6 kg
Kleur Blauw

Omschrijving van de Sony SRSXE300L.CE7

De Sony SRS-XE300 is een prachtige bluetooth-speaker in een strak blauw jasje. De speaker is voorzien van een Line Shape Diffuser, waardoor je muziek kunt delen met iedereen in de kamer. Je hoeft je geen zorgen te maken over vlekken, want de speaker is stof- en waterbestendig. Neem de speaker mee naar het strand of zet hem bij het zwembad, je hoeft je geen zorgen te maken over beschadiging. De Sony SRS-XE300 gaat bij een volle lading 24 uur mee. Maar als je geen tijd hebt om te wachten tot de speaker helemaal opgeladen is, gebruik je de snellaadfunctie. Na 10 minuten opladen heb je 70 minuten muziek. Kortom, met de Sony SRS-XE300 geniet je altijd van mooi geluid.

Pluspunten
  • De Line Shape Diffuser zorgt ervoor dat de luidspreker het geluid beter verdeeld over de hele kamer. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de luidspreker geschikt voor buitengebruik. Dankzij de snellaadfunctie kun je na 10 minuten opladen de luidspreker gebruiken voor 70 minuten.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen aux-aansluiting.

Veelgestelde vragen Sony SRSXE300L.CE7

De Sony SRSXE300L.CE7 is 1,6 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXE300L.CE7 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.