1. Sony
  2. Sony SRS-XE200 Grijs.

Sony SRS-XE200 Grijs.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXE200H.CE7 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXE200H.CE7 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXE200H.CE7 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXE200H.CE7
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXE200H.CE7
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,1 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Sony SRSXE200H.CE7

De Sony SRS-XE200 is een draadloze bluetooth speaker die speciaal is ontworpen om het beste geluid in alle omstandigheden te leveren. Het compacte formaat maakt hem gemakkelijk mee te nemen, waardoor je hem overal kunt gebruiken. De speaker is uitgerust met de Line Shape Diffuser, die ervoor zorgt dat het geluid beter wordt verdeeld over de hele kamer. Hierdoor ervaar je een optimale geluidservaring. Daarnaast is de Sony SRS-XE200 voorzien van stof- en waterbestendig materiaal, waardoor hij jouw avontuurlijke uitstapjes probleemloos kan doorstaan. Het batterijvermogen gaat tot 16 uur mee en met de snellaadfunctie heb je na 10 minuten al voor 70 minuten luisterplezier. Kortom, een perfecte speaker voor thuis en onderweg.

Pluspunten
  • De Line Shape Diffuser zorgt ervoor dat de speaker het geluid beter verspreidt over de gehele kamer. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Dankzij de snellaadfunctie kun je na 10 minuten opladen 70 minuten gebruik maken van de speaker.

Minpunten
  • Deze speaker is minder geschikt voor grotere ruimtes dan de Sony SRS-XE300.

Veelgestelde vragen Sony SRSXE200H.CE7

De Sony SRSXE200H.CE7 is 1,1 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXE200H.CE7 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.