1. Sony
  2. Sony SRS-XG500.

Sony SRS-XG500.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXG500B.EU8 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXG500B.EU8 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXG500B.EU8 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXG500B.EU8
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXG500B.EU8
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 5,6 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sony SRSXG500B.EU8

Feest de hele nacht door met de Sony SRS-XG500 bluetooth speaker. Deze speaker heeft een accuduur van een indrukwekkende 30 uur. Je kunt je favoriete nummers dus urenlang luisteren. Mocht de batterij toch leeg raken, dan ben je dankzij de snellaadfunctie na 10 minuten weer 3 uur aan het genieten. Wil je een speech houden? Aansluiten van een microfoon is geen enkel probleem. Of wat dacht je van een optreden? De Sony SRS-XG500 heeft een gitaar ingang waarmee je de speaker ook als gitaarversterker gebruikt. Hij is naast waterbestendig ook stofbestendig, dus je kunt de speaker gerust meenemen naar het strand of neerzetten langs de rand van een zwembad. De Sony SRS-XG500 is een veelzijdige bluetooth speaker die je iedere keer weer verrast. Of je nu de hele nacht door wilt feesten, een speech wilt houden of een optreden wilt geven, deze speaker geeft je alle mogelijkheden.

Pluspunten
  • Door de accuduur van 30 uur hoef je niet snel zonder muziek te zitten. Zing en speel de sterren van de hemel dankzij de ingang voor microfoon en gitaar. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt het geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • Je koppelt je smartphone niet met behulp van NFC aan de speaker.

Veelgestelde vragen Sony SRSXG500B.EU8

De Sony SRSXG500B.EU8 is 5,6 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXG500B.EU8 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.