1. Sony
  2. Sony SRS-XE300 Zwart.

Sony SRS-XE300 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sony SRSXE300B.CE7 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sony SRSXE300B.CE7 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sony SRSXE300B.CE7 draadloze speaker.

SpecificatiesSony SRSXE300B.CE7
Merk Sony
Fabrikantcode SRSXE300B.CE7
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,6 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sony SRSXE300B.CE7

Stel je voor dat je de Sony SRS-XE300 midden op tafel zet: iedereen in de kamer kan genieten van helder geluid. Dankzij de Line Shape Diffuser klinkt de muziek in het hele huis even goed. De speaker is stof- en waterbestendig. Je kunt hem zonder problemen meenemen naar het strand of bij het zwembad zetten. Met een volle batterij gaat de speaker maar liefst 24 uur mee. En als je geen tijd hebt om de speaker helemaal op te laden, dan maak je gebruik van de snellaadfunctie: na 10 minuten opladen kan je 70 minuten aan muziek genieten. De Sony SRS-XE300 is de ideale speaker voor feestjes thuis en buitenshuis.

Pluspunten
  • De Line Shape Diffuser zorgt ervoor dat het geluid van de speaker beter over de hele kamer wordt verdeeld. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis. Door de snellaadfunctie is de speaker na 10 minuten opladen 70 minuten lang te gebruiken.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen Aux aansluiting.

Veelgestelde vragen Sony SRSXE300B.CE7

De Sony SRSXE300B.CE7 is 1,6 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sony SRSXE300B.CE7 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.