1. Ultimate Ears
 2. Ultimate Ears Wonderboom 3 Zwart.

Ultimate Ears Wonderboom 3 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Ultimate Ears 984-001829 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Ultimate Ears 984-001829 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Ultimate Ears 984-001829 draadloze speaker.

SpecificatiesUltimate Ears 984-001829
Merk Ultimate Ears
Fabrikantcode 984-001829
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 427 g
Kleur Zwart

Omschrijving van de Ultimate Ears 984-001829

De Ultimate Ears Wonderboom 3 Zwart is een krachtige bluetooth speaker. De speaker heeft een uitstekende geluidskwaliteit met een helder en krachtig geluid. Hij heeft ook een ingebouwde basweergave voor diep en rijk geluid. Door de omgevingsgeluidsweergave wordt het geluid in een ruimte verdeeld. Met de 360 graden audio worden alle hoeken van de kamer bedekt met een helder geluid. Bovendien is de Ultimate Ears Wonderboom 3 Zwart ook gemakkelijk te vervoeren. Deze speaker is namelijk waterdicht, stofafstotend en valbestendig. Hierdoor is hij ideaal om overal mee naartoe te nemen. Of je nu naar het strand gaat, een feestje organiseert of gewoon thuis bent, de speaker is altijd klaar om mee te spelen. Ook kun je met de ingebouwde microfoon telefoongesprekken voeren via de speaker. Wil je nog meer genieten van het geluid? Koppel dan 2 Wonderboom speakers aan elkaar, voor een optimale stereo geluidsweergave.

Pluspunten
 • Door de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanaf elke positie helder

  .

  De speaker is stof-, val- en spatwaterbestendig, waardoor het geschikt is voor buitenshuis gebruik

  .

  Je kunt de speaker koppelen aan een andere Wonderboom 3 voor een hoger volume.

Minpunten
 • Wanneer de batterij leeg is, luister je niet verder via een audiokabel.

Veelgestelde vragen Ultimate Ears 984-001829

De Ultimate Ears 984-001829 is 427 g. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Ultimate Ears 984-001829 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.