1. Ultimate Ears
  2. Ultimate Ears BOOM 3 Blauw.

Ultimate Ears BOOM 3 Blauw.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Ultimate Ears 984-001362 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Ultimate Ears 984-001362 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Ultimate Ears 984-001362 draadloze speaker.

SpecificatiesUltimate Ears 984-001362
Merk Ultimate Ears
Fabrikantcode 984-001362
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,6 kg
Kleur Blauw

Omschrijving van de Ultimate Ears 984-001362

Voor wie altijd en overal een feestje wil geven, is de Ultimate Ears BOOM 3 Blauw de perfecte speaker. De speaker is stof- en waterdicht, dus je neemt hem eenvoudig mee naar het strand of zwembad. Met een draadloos bereik van 45 meter kun je jouw smartphone probleemloos op een droge plek bewaren. De accuduur van 15 uur zorgt ervoor dat je de hele middag en avond naar muziek luistert. En als het feestje uitloopt, laad je de Ultimate Ears BOOM 3 gewoon op met de meegeleverde usb-kabel. Als jouw vrienden ook een BOOM 3 hebben, kun je met de Party Up functie maximaal 150 speakers draadloos aan elkaar koppelen. Hierdoor klinkt het geluid extra krachtig en wordt het feest nog groter. De Ultimate Ears BOOM 3 Blauw is de perfecte speaker voor wie altijd en overal een feestje wil geven. De Ultimate Ears BOOM 3 Blauw is een perfecte speaker voor wie muziek wil luisteren en feesten. Het stof- en waterdichte ontwerp zorgt ervoor dat je de speaker eenvoudig mee kunt nemen naar het strand of zwembad. Met een draadloos bereik van 45 meter kun je jouw smartphone gemakkelijk op een droge plek bewaren. Daarnaast beschikt de speaker over een accuduur van 15 uur, zodat je onafgebroken naar muziek kunt luisteren. Als het feest uitloopt, laad je de speaker op met de meegeleverde usb-kabel. Ben je met meerdere mensen? Met de Party Up functie koppel je maximaal 150 speakers aan elkaar, waardoor het geluid extra krachtig klinkt en het feest nog groter wordt. Geniet van het ultieme feest met de Ultimate Ears BOOM 3 Blauw.

Pluspunten
  • Door de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanaf elke positie helder. De speaker is stof- en waterbestendig en daardoor geschikt voor buitenshuis gebruik.

Minpunten
  • Wanneer de batterij leeg is, luister je niet verder via een audiusb-kabel.

Veelgestelde vragen Ultimate Ears 984-001362

De Ultimate Ears 984-001362 is 0,6 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Ultimate Ears 984-001362 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.