1. Ultimate Ears
  2. Ultimate Ears BOOM 3 Zwart.

Ultimate Ears BOOM 3 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Ultimate Ears 984-001360 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Ultimate Ears 984-001360 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Ultimate Ears 984-001360 draadloze speaker.

SpecificatiesUltimate Ears 984-001360
Merk Ultimate Ears
Fabrikantcode 984-001360
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,6 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Ultimate Ears 984-001360

De Ultimate Ears BOOM 3 Zwart is dé speaker voor een onvergetelijke feestavond. Niet alleen is hij stof- en waterdicht, maar hij kan ook drijven. Dus als je een dagje naar het strand of het zwembad gaat, neem je hem gewoon mee. Met een draadloos bereik van 45 meter blijft je smartphone altijd in de buurt, zodat je kan blijven genieten van je muziek. Bovenop dat alles heeft de BOOM 3 ook nog een accuduur van 15 uur, waardoor je helemaal niet hoeft te stoppen met feesten. Wanneer de accu toch leeg is, laad je deze gemakkelijk op met de meegeleverde usb-kabel. En als je je vrienden ook een BOOM 3 heeft, kun je via de Party Up-functie maximaal 150 speakers aan elkaar koppelen. Zo krijg je nog meer geluidskracht en wordt jouw feest nog groter en onvergetelijker.

Pluspunten
  • Door de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanuit elke positie helder.Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • Wanneer de batterij leeg is, luister je niet verder via een audio-aansluiting.

Veelgestelde vragen Ultimate Ears 984-001360

De Ultimate Ears 984-001360 is 0,6 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Ultimate Ears 984-001360 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.