1. Ultimate Ears
 2. Ultimate Ears Wonderboom 3 Roze.

Ultimate Ears Wonderboom 3 Roze.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Ultimate Ears 984-001831 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Ultimate Ears 984-001831 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Ultimate Ears 984-001831 draadloze speaker.

SpecificatiesUltimate Ears 984-001831
Merk Ultimate Ears
Fabrikantcode 984-001831
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 427 g
Kleur Roze

Omschrijving van de Ultimate Ears 984-001831

Met de Ultimate Ears Wonderboom 3 Roze geniet je van een ervaring met kraakheldere muziek. De speaker heeft een geweldige 360 graden luisterbeleving, waardoor de muziek in alle hoeken van de kamer te horen is. Bovendien is de speaker waterdicht en stofafstotend, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen naar het strand of een feestje. Je kunt ook gemakkelijk telefoongesprekken voeren dankzij de ingebouwde microfoon. Wil je nog meer muziekervaring? Koppel dan 2 Wonderboom speakers aan elkaar om van stereo geluidsweergave te genieten. De Ultimate Ears Wonderboom 3 Roze is de perfecte speaker voor iedereen die graag muziek luistert.

Pluspunten
 • Door de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanaf elke positie helder

  .

  De speaker is voorzien van een val- stof- en spatwaterbestendig ontwerp, waardoor deze ook ideaal geschikt is voor buitenshuis gebruik

  .

  Met een simpele koppeling aan een andere Wonderboom 3, verhoog je gelijk het volume.

Minpunten
 • Wanneer de batterij leeg is, luister je niet verder via een audiodraad.

Veelgestelde vragen Ultimate Ears 984-001831

De Ultimate Ears 984-001831 is 427 g. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Ultimate Ears 984-001831 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.