1. Ultimate Ears
  2. Ultimate Ears Hyperboom Wit.

Ultimate Ears Hyperboom Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Ultimate Ears 984-001804 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Ultimate Ears 984-001804 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Ultimate Ears 984-001804 draadloze speaker.

SpecificatiesUltimate Ears 984-001804
Merk Ultimate Ears
Fabrikantcode 984-001804
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 5,9 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Ultimate Ears 984-001804

De Ultimate Ears Hyperboom Wit is een krachtige en veelzijdige speaker. Het design is modern en past in elke ruimte. De speaker is voorzien van de modernste technologieën, waaronder de Brainy Adaptive EQ. Deze technologie analyseert de ruimte en past het geluid daarop aan. Zo hoor je overal een perfecte kwaliteit. Ook koppel je de speaker aan een andere Ultimate Ears speaker voor een stereogeluid en een hoger volume. Dans de hele nacht op je favoriete muziek, want de speaker heeft een accuduur van 24 uur. Ook als je per ongeluk je drankje omstoot, hoeft dat geen probleem te zijn. De speaker is namelijk waterdicht. De Ultimate Ears Hyperboom Wit is een krachtige en veelzijdige speaker die je een onvergetelijke ervaring biedt.

Pluspunten
  • Je koppelt de speaker aan een andere Hyperboom, Megaboom of Boom om het volume te verhogen. Het waterafstotende ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buiten. Door de accuduur van 24 uur hoef je niet bang te zijn dat je zonder muziek blijft zitten.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen NFC.

Veelgestelde vragen Ultimate Ears 984-001804

De Ultimate Ears 984-001804 is 5,9 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Ultimate Ears 984-001804 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.