1. Ultimate Ears
  2. Ultimate Ears BOOM 3 Rood.

Ultimate Ears BOOM 3 Rood.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Ultimate Ears 984-001364 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Ultimate Ears 984-001364 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Ultimate Ears 984-001364 draadloze speaker.

SpecificatiesUltimate Ears 984-001364
Merk Ultimate Ears
Fabrikantcode 984-001364
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,6 kg
Kleur Rood

Omschrijving van de Ultimate Ears 984-001364

De Ultimate Ears BOOM 3 in Rood is de perfecte speaker om overal mee naar toe te nemen. De speaker is stof- en waterdicht en kan zelfs drijven. Zo neem je hem mee naar het strand of het zwembad en hoef je je smartphone niet meer in de buurt te bewaren. Met een draadloos bereik van 45 meter is dit geen enkel probleem meer. De accu gaat maar liefst 15 uur mee zodat je de hele dag en avond van muziek kunt genieten. Wanneer de accu leeg is, laad je hem op met de meegeleverde usb kabel. Wil je een groot feest geven? Koppel dan met de Party Up functie maximaal 150 speakers aan elkaar. Zo klinkt het geluid extra krachtig en wordt het feest nog groter. De Ultimate Ears BOOM 3 Rood is de ideale speaker voor elke gelegenheid. Neem hem mee naar het strand, het zwembad of een feest. Met de Party Up functie koppel je gemakkelijk maximaal 150 speakers aan elkaar zodat je met een krachtig geluid het feest extra laat knallen. Dankzij de accu van 15 uur kun je de hele dag en avond onafgebroken naar muziek luisteren. Vergeet niet om de accu op te laden met de meegeleverde usb kabel. De Ultimate Ears BOOM 3 Rood is dé perfecte speaker om een feestje te geven waar iedereen van zal genieten.

Pluspunten
  • Door de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanuit elke positie helder. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de luidspreker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • Wanneer de batterij leeg is, luister je niet verder via een audiokabel.

Veelgestelde vragen Ultimate Ears 984-001364

De Ultimate Ears 984-001364 is 0,6 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Ultimate Ears 984-001364 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.