1. Ultimate Ears
  2. Ultimate Ears BOOM 3 Paars.

Ultimate Ears BOOM 3 Paars.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Ultimate Ears 984-001363 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Ultimate Ears 984-001363 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Ultimate Ears 984-001363 draadloze speaker.

SpecificatiesUltimate Ears 984-001363
Merk Ultimate Ears
Fabrikantcode 984-001363
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,6 kg
Kleur Paars

Omschrijving van de Ultimate Ears 984-001363

De Ultimate Ears BOOM 3 Paars is de perfecte speaker om altijd en overal een feest te geven. Met zijn stof- en waterdichte ontwerp is hij ideaal om mee te nemen naar een strand of zwembad. Het draadloze bereik van 45 meter stelt je in staat om je smartphone op een droge plek te houden. De accu gaat maar liefst 15 uur mee, waardoor je de hele middag en avond onafgebroken naar muziek kunt luisteren. Aan het einde van de avond kun je de accu gemakkelijk opladen met de meegeleverde usb kabel. Wil je het feest nog groter maken? Koppel dan maximaal 150 speakers draadloos aan elkaar met de Party Up functie. Hierdoor klinkt je favoriete muziek nog krachtiger.

Pluspunten
  • Door de geluidsverspreiding van 360 graden klinkt je muziek helder vanaf elke positie. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik.

Minpunten
  • Wanneer de batterij leeg is, luister je niet verder via een audiokabel.

Veelgestelde vragen Ultimate Ears 984-001363

De Ultimate Ears 984-001363 is 0,6 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Ultimate Ears 984-001363 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.