1. Ultimate Ears
  2. Ultimate Ears MEGABOOM 3 Paars.

Ultimate Ears MEGABOOM 3 Paars.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Ultimate Ears 984-001405 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Ultimate Ears 984-001405 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Ultimate Ears 984-001405 draadloze speaker.

SpecificatiesUltimate Ears 984-001405
Merk Ultimate Ears
Fabrikantcode 984-001405
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,912 kg
Kleur Paars

Omschrijving van de Ultimate Ears 984-001405

De Ultimate Ears MEGABOOM 3 Paars is een krachtige speaker die perfect is voor een groot feest. De speaker heeft een stof- en waterbestendig ontwerp, waardoor je hem zelfs in het natte gras of het zand kunt leggen. Als hij vies is, kun je hem eenvoudig afspoelen onder de kraan. Met een draadloos bereik van 45 meter, is het gemakkelijk om de speaker te bedienen vanaf een veilige plek. De accu gaat maar liefst 20 uur mee. Handig voor als je naar een festival of een weekendje weg gaat. Ook kun je hem gebruiken om het feest nog groter te maken. Met de Party Up functie koppel je maximaal 150 speakers draadloos aan elkaar, waardoor je een krachtig geluid creëert. Kortom, met de Ultimate Ears MEGABOOM 3 Paars creëer je eenvoudig een onvergetelijk feest.

Pluspunten
  • Door de topklasse beoordeling op kwaliteit bent u verzekerd van een hoge geluidskwaliteit

    .

    De luidspreker heeft een draadloos bereik van maximaal 45 meter. Dankzij de batterijduur van 20 uur kom je niet snel zonder muziek te kort.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen ingebouwde microfoon waarmee je handsfree kunt bellen.

Veelgestelde vragen Ultimate Ears 984-001405

De Ultimate Ears 984-001405 is 0,912 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Ultimate Ears 984-001405 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.