1. Ultimate Ears
  2. Ultimate Ears MEGABOOM 3 Zwart.

Ultimate Ears MEGABOOM 3 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Ultimate Ears 984-001402 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Ultimate Ears 984-001402 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Ultimate Ears 984-001402 draadloze speaker.

SpecificatiesUltimate Ears 984-001402
Merk Ultimate Ears
Fabrikantcode 984-001402
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,912 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Ultimate Ears 984-001402

Met de Ultimate Ears MEGABOOM 3 zet je een wereld van muziek neer. Deze krachtige Bluetooth-speaker is stof- en waterbestendig, zodat je hem in het zand, natte gras of in het zwembad kunt leggen. Met een draadloos bereik van 45 meter ga je nooit meer een verbinding verliezen. De accu gaat tot 20 uur mee, waardoor je de hele dag optimaal kunt genieten van je favoriete muziek. Als je vrienden ook een MEGABOOM 3 hebben, koppel je ze eenvoudig met de Party Up-functie aan elkaar. Op deze manier creëer je een extra krachtig geluid met tot maximaal 150 speakers en beleef je een onvergetelijk feest. Zet je MEGABOOM 3 in de kleur zwart neer, en zorg voor een optimale beleving van muziek.

Pluspunten
  • Door de topklasse beoordeling op kwaliteit bent u verzekerd van een hoge geluidskwaliteit.De speaker heeft een draadloos bereik van maximaal 45 meter.Dankzij de batterijduur van 20 uur komt u niet snel zonder muziek te zitten.

Minpunten
  • De speaker heeft geen ingebouwde microfoon waarmee je handsfree kunt bellen.

Veelgestelde vragen Ultimate Ears 984-001402

De Ultimate Ears 984-001402 is 0,912 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Ultimate Ears 984-001402 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.