1. Ultimate Ears
  2. Ultimate Ears Wonderboom 3 Grijs.

Ultimate Ears Wonderboom 3 Grijs.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Ultimate Ears 984-001832 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Ultimate Ears 984-001832 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Ultimate Ears 984-001832 draadloze speaker.

SpecificatiesUltimate Ears 984-001832
Merk Ultimate Ears
Fabrikantcode 984-001832
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 427 g
Kleur Grijs

Omschrijving van de Ultimate Ears 984-001832

De Ultimate Ears Wonderboom 3 is een krachtige en stijlvolle bluetooth speaker. De speaker is gemaakt van stevig kunststof en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De afmetingen van de speaker zijn compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Met de Ultimate Ears Wonderboom 3 geniet je altijd van kristalheldere geluiden. De speaker beschikt over een lange batterijduur, zodat je nooit zonder muziek komt te zitten. De speaker is ook compatibel met andere mobiele apparatuur, waardoor je muziek eenvoudig kunt streamen. Bovendien is er een handige afstandsbediening, waarmee je het volume en de luisterstand op afstand kunt regelen.

Pluspunten
  • Door de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanuit elke positie helder. Het val-, stof- en spatwaterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenhuisgebruik. Je kunt de speaker aansluiten op een andere Wonderboom 3 voor een hoger volume.

Minpunten
  • Als de batterij leeg is, luister je niet verder via een audio-kabel.

Veelgestelde vragen Ultimate Ears 984-001832

De Ultimate Ears 984-001832 is 427 g. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Ultimate Ears 984-001832 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.