1. Ultimate Ears
  2. Ultimate Ears Hyperboom Zwart.

Ultimate Ears Hyperboom Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Ultimate Ears 984-001688 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Ultimate Ears 984-001688 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Ultimate Ears 984-001688 draadloze speaker.

SpecificatiesUltimate Ears 984-001688
Merk Ultimate Ears
Fabrikantcode 984-001688
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 5,9 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Ultimate Ears 984-001688

De Ultimate Ears Hyperboom zwart is een krachtige speaker die je de ultieme luisterervaring biedt. De speaker is voorzien van een Brainy Adaptive EQ, waardoor je gegarandeerd een geweldig geluid hebt. Dankzij de ingebouwde microfoon past de speaker het geluid aan aan de ruimte waarin je hem gebruikt. Of je nu binnen of buiten bent, je geniet altijd van een kraakhelder geluid. Je koppelt de speaker aan een andere Ultimate Ears speaker om stereo geluid en een hoger volume te krijgen. Ook als je per ongeluk je drankje omstoot, hoef je je geen zorgen te maken. De speaker is namelijk waterdicht. Daarnaast heeft de speaker een accuduur van 24 uur, waardoor je heel de dag en nacht kunt genieten van je favoriete muziek!

Pluspunten
  • Je koppelt de luidspreker aan een andere Hyperboom, Megaboom of Boom voor een hogere geluidssterkte. Het waterbestendige ontwerp maakt de luidspreker geschikt voor buitengebruik. Dankzij de accuduur van 24 uur kun je lang genieten van je muziek.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen NFC.

Veelgestelde vragen Ultimate Ears 984-001688

De Ultimate Ears 984-001688 is 5,9 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Ultimate Ears 984-001688 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.