1. Harman Kardon
 2. Harman Kardon Onyx Studio 8 Zwart.

Harman Kardon Onyx Studio 8 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Harman Kardon HKOS8BLKEP draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Harman Kardon HKOS8BLKEP draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Harman Kardon HKOS8BLKEP draadloze speaker.

SpecificatiesHarman Kardon HKOS8BLKEP
Merk Harman Kardon
Fabrikantcode HKOS8BLKEP
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 3,52 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Harman Kardon HKOS8BLKEP

Met de Harman Kardon Onyx Studio 8 Zwart haal je een krachtige speaker in huis die je milieubewust maakt. Deze bluetooth speaker is gemaakt van gerecycled plastic en polyesterdraad en biedt hetzelfde heldere geluid dat je van de Onyx Studio lijn gewend bent. De ingebouwde woofer en tweeter zorgen voor een perfecte balans tussen de hoge en lage tonen, waardoor je een vol geluid hoort. Met het handvat is de speaker gemakkelijk te verplaatsen. Wil je meer volume? Koppel dan de speaker draadloos aan een andere Onyx Studio 8 speaker voor een nog hoger volume. Handig als je een feestje geeft! De speaker biedt ook een lange batterijduur waardoor je de hele avond kunt genieten van je muziek. Je kunt de speaker ook gebruiken voor het afspelen van podcasts en audio-boeken. Geniet van je favoriete muziek, waar je ook bent.

Pluspunten
 • Door het gebruik van duurzame en recyclebare materialen is de Onyx Studio 8 een milieuvriendelijke keuze

  .

  Door gebruik te maken van duurzame en recycleerbare materialen is de Onyx Studio 8 een milieuvriendelijke keuze

  .

  Dankzij het handvat neem je de speaker gemakkelijk met je mee

  .

  Met het handvat neem je de speaker gemakkelijk mee. Koppel de speaker aan een andere Harman Kardon Onyx Studio 8 voor een hoger volume

  .

  Koppel de speaker aan een andere Harman Kardon Onyx Studio 8 voor verhoogd geluidsvolume.

Minpunten
 • De batterijduur van 8 uur is kort in vergelijking met andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen Harman Kardon HKOS8BLKEP

De Harman Kardon HKOS8BLKEP is 3,52 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Harman Kardon HKOS8BLKEP zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.