1. Harman Kardon
 2. Harman Kardon Onyx Studio 8 Creme.

Harman Kardon Onyx Studio 8 Creme.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Harman Kardon HKOS8CPNEP draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Harman Kardon HKOS8CPNEP draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Harman Kardon HKOS8CPNEP draadloze speaker.

SpecificatiesHarman Kardon HKOS8CPNEP
Merk Harman Kardon
Fabrikantcode HKOS8CPNEP
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 3,52 kg
Kleur Crème

Omschrijving van de Harman Kardon HKOS8CPNEP

Met de Harman Kardon Onyx Studio 8 Creme krijg je een prachtige bluetooth speaker met een milieuvriendelijke insteek. Deze speaker is gemaakt van gerecycled plastic en polyesterdraad, wat betekent dat je een duurzame keuze maakt. Ook kun je rekenen op het heldere geluid dat je van de Onyx Studio lijn gewend bent. Ingebouwde woofers en tweeters zorgen voor een balans tussen de hoge en lage tonen, waardoor je een vol en krachtig geluid hoort. De Onyx Studio 8 Creme is gemakkelijk te dragen, dankzij het stevige handvat. Wil je meer volume? Dan koppel je de speaker draadloos aan een andere Onyx Studio 8 speaker. Dit is erg handig als je een feestje geeft. De Harman Kardon Onyx Studio 8 Creme is een milieubewuste en krachtige speaker die je gemakkelijk kunt dragen. Kortom, een ideale speaker voor elke gelegenheid.

Pluspunten
 • Door het gebruik van duurzame en recyclebare materialen, is de Onyx Studio 8 een milieuvriendelijke keuze

  .

  Met behulp van het handvat kun je de speaker gemakkelijk meenemen

  .

  Koppel de speaker aan een andere Harman Kardon Onyx Studio 8 voor een hoger volume.

Minpunten
 • De batterijduur van 8 uur is kort in vergelijking met andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen Harman Kardon HKOS8CPNEP

De Harman Kardon HKOS8CPNEP is 3,52 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Harman Kardon HKOS8CPNEP zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.