1. Harman Kardon
 2. Harman Kardon Citation 500 Grijs.

Harman Kardon Citation 500 Grijs.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Harman Kardon HKCITATION500GRYEU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Harman Kardon HKCITATION500GRYEU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Harman Kardon HKCITATION500GRYEU draadloze speaker.

SpecificatiesHarman Kardon HKCITATION500GRYEU
Merk Harman Kardon
Fabrikantcode HKCITATION500GRYEU
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 7,6 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Harman Kardon HKCITATION500GRYEU

De Harman Kardon Citation 500 is een krachtige en stijlvolle speaker die je kunt gebruiken om je favoriete muziek tot leven te brengen. De speaker is voorzien van een touch bedieningspaneel en de ingebouwde Google Assistent, wat het eenvoudig maakt om de speaker via spraakopdrachten aan te sturen. De speaker is ook verbonden met het netstroom en kan verbinding maken met wifi of Bluetooth met je smartphone of tablet via de Google Home app. Je kunt ook gebruik maken van de ingebouwde Chromecast om muziek te streamen vanaf streamingdiensten zoals Spotify. Het geluid dat uit de speaker komt is uitstekend, met een krachtige bas en heldere tonen. Bovendien kun je de speaker koppelen met meerdere Harman Kardon Citation speakers voor een home cinema of multiroom opstelling, waardoor je de ultieme geluidservaring creëert.

Pluspunten
 • Door de zeer goede beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit

  .

  Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan met spraakopdrachten

  .

  Met extra Harman Kardon Citation speakers creëer je eenvoudig een multiroom-opstelling en stream je muziek door het hele huis.

Minpunten
 • Je hebt een Google-account nodig om gebruik te maken van Google Assistent-functies zoals agenda-beheer.

Veelgestelde vragen Harman Kardon HKCITATION500GRYEU

De Harman Kardon HKCITATION500GRYEU is 7,6 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Harman Kardon HKCITATION500GRYEU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.