1. Harman Kardon
  2. Harman Kardon Citation OASIS Grijs.

Harman Kardon Citation OASIS Grijs.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Harman Kardon HKCITAOASISGRYEU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Harman Kardon HKCITAOASISGRYEU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Harman Kardon HKCITAOASISGRYEU draadloze speaker.

SpecificatiesHarman Kardon HKCITAOASISGRYEU
Merk Harman Kardon
Fabrikantcode HKCITAOASISGRYEU
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,2 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Harman Kardon HKCITAOASISGRYEU

De Harman Kardon Citation OASIS Grijs is een waardevolle toevoeging aan elke woonkamer. Deze kleur is geïnspireerd op het Scandinavische interieur en past perfect bij andere aanwezige meubels. Met de klassieke klank en zuivere bas, die deze speaker produceert, krijg je de ultieme luisterervaring. De slimme functies maken het luisteren naar muziek nog gemakkelijker. Je bedient de speaker met je stem, waardoor je handsfree muziek kunt afspelen. Ook kun je je favoriete radiostations, Spotify-nummers en podcasts afspelen. De Harman Kardon Citation OASIS Grijs is ook een praktisch apparaat. Je kunt 's nachts je smartphone draadloos opladen op de ingebouwde draadloze oplader. Met de ingebouwde wekkerradio kun je je alarmen instellen en kiezen door welke playlist of radiostation je wilt worden gewekt. Je hoeft nooit meer je telefoon te gebruiken als alarm. De wifi speaker schakelt automatisch de wifi uit tussen 00.00 en 06.00 uur, zodat je ongestoord je nachtrust pakt.

Pluspunten
  • De wifi-speaker heeft een ingebouwde wekkerradio met digitale klok. Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speaker bedienen met spraakopdrachten. Laad je smartphone 's nachts draadloos op met de ingebouwde draadloze oplader.

Minpunten
  • Je hebt een Google-account nodig om gebruik te maken van functies zoals agenda-beheer.

Veelgestelde vragen Harman Kardon HKCITAOASISGRYEU

De Harman Kardon HKCITAOASISGRYEU is 1,2 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Harman Kardon HKCITAOASISGRYEU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.