1. Harman Kardon
  2. Harman Kardon Onyx Studio 7 Zwart.

Harman Kardon Onyx Studio 7 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Harman Kardon HKOS7BLKEP draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Harman Kardon HKOS7BLKEP draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Harman Kardon HKOS7BLKEP draadloze speaker.

SpecificatiesHarman Kardon HKOS7BLKEP
Merk Harman Kardon
Fabrikantcode HKOS7BLKEP
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 3,295 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Harman Kardon HKOS7BLKEP

Harman Kardon Onyx Studio 7 Zwart zorgt voor een compleet geluid dat je kamer vult met muziek. Het ontwerp is modern en stijlvol. De speaker heeft een elegant handvat, waardoor je de speaker gemakkelijk van de ene naar de andere kamer kunt verplaatsen. De speaker heeft ook een geïntegreerde batterij die 8 uur meegaat. Je kunt de Harman Kardon Onyx Studio 7 ook koppelen met een tweede speaker voor meer volume. Ofwel kun je de speaker gebruiken voor een stille avond thuis, ofwel kun je een groot feest geven met meer volume en kracht. Met de Harman Kardon Onyx Studio 7 Zwart krijg je een rijke en krachtige klankervaring.

Pluspunten
  • Dankzij het handvat kun je de speaker gemakkelijk meenemen

    .

    Koppel de speaker aan een andere Harman Kardon Onyx Studio 7 om een hogere volume te krijgen.

Minpunten
  • De luidspreker heeft een korte accuduur van 8 uur.

Veelgestelde vragen Harman Kardon HKOS7BLKEP

De Harman Kardon HKOS7BLKEP is 3,295 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Harman Kardon HKOS7BLKEP zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.