1. Harman Kardon
  2. Harman Kardon Citation ONE MK3 Zwart.

Harman Kardon Citation ONE MK3 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Harman Kardon HKCITAONEMK3BLKEP draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Harman Kardon HKCITAONEMK3BLKEP draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Harman Kardon HKCITAONEMK3BLKEP draadloze speaker.

SpecificatiesHarman Kardon HKCITAONEMK3BLKEP
Merk Harman Kardon
Fabrikantcode HKCITAONEMK3BLKEP
Materiaal Kunststof, Metaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 2 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Harman Kardon HKCITAONEMK3BLKEP

Luister naar je favoriete muziek, films en series met de Harman Kardon Citation ONE MK3 zwart. Deze slimme speaker heeft een modern en strak design en is eenvoudig te bedienen. Verbind de speaker met netstroom en vervolgens via wifi of bluetooth met je smartphone. Dankzij AirPlay 2 kun je de speaker ook eenvoudig met je Apple apparaten verbinden. Bedien de speaker via de Google Home app of met spraakopdrachten via de ingebouwde Google Assistent. Met de Assistent kun je ook slimme apparatuur in huis bedienen en ben je altijd op de hoogte van je agenda, het weer en eventuele files. Verbind ook meerdere Citation speakers in huis met elkaar via wifi. Creëer zo een home cinema geluidsopstelling of een multiroom systeem. Let er wel op dat je de Citation ONE MK3 niet met de soundbar van Harman Kardon kunt verbinden. Hiervoor heb je de Citation Surround speakers nodig. De Citation ONE MK3 is geen opvolger van de Citation ONE MK2, maar beschikt wel over dezelfde functies en kwaliteit. Luister draadloos naar je favoriete muziek, films en series met de Harman Kardon Citation ONE MK3 zwart. Deze slimme speaker heeft een modern en strak design en is eenvoudig te bedienen. Verbind de speaker via netstroom en vervolgens via wifi of bluetooth met je smartphone. Dankzij AirPlay 2 kun je de speaker ook eenvoudig met je Apple apparaten verbinden. Bedien de speaker vanuit de Google Home app of met spraakopdrachten via de ingebouwde Google Assistent. Met de Assistent bedien je ook slimme apparatuur in huis en blijf je altijd op de hoogte van je agenda, het weer en eventuele files. Verbind ook meerdere Citation speakers in huis met elkaar via wifi. Zo creëer je een home cinema geluidsopstelling of een multiroom systeem. Let er wel op dat je de Citation ONE MK3 niet met de soundbar van Harman Kardon kunt verbinden. Hiervoor heb je de Citation Surround speakers nodig. De Citation ONE MK3 is geen opvolger van de Citation ONE MK2, maar beschikt wel over dezelfde functies en kwaliteit. Dankzij deze speaker geniet je van concertkwaliteit en een stevig geluid met helderheid, kracht en diepte. Geniet van een uitgebreide luisterervaring met de Citation ONE MK3.

Pluspunten
  • Je verbindt de speaker zowel via wifi als bluetooth met je smartphone. Je koppelt de speaker makkelijk aan je Apple apparaten met AirPlay 2. Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker met spraakopdrachten aan.

Minpunten
  • Deze luidspreker heeft geen ingebouwd scherm zoals de Citation 500 waar je nuttige informatie uit kunt lezen

    .

    De wifi-luidspreker kan niet gebruikt worden als achterluidspreker(s) voor een 5.0 of 5.1 surround-opstelling.

Veelgestelde vragen Harman Kardon HKCITAONEMK3BLKEP

De Harman Kardon HKCITAONEMK3BLKEP is 2 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Harman Kardon HKCITAONEMK3BLKEP zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.