1. Harman Kardon
 2. Harman Kardon Onyx Studio 8 Blauw.

Harman Kardon Onyx Studio 8 Blauw.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Harman Kardon HKOS8BLUEP draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Harman Kardon HKOS8BLUEP draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Harman Kardon HKOS8BLUEP draadloze speaker.

SpecificatiesHarman Kardon HKOS8BLUEP
Merk Harman Kardon
Fabrikantcode HKOS8BLUEP
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 3,52 kg
Kleur Blauw

Omschrijving van de Harman Kardon HKOS8BLUEP

Met de Harman Kardon Onyx Studio 8 Blauw maak je een milieubewuste keuze. Deze bluetooth speaker is gemaakt van gerecycled plastic en polyesterdraad en geeft een helder en vol geluid. Uitgerust met een woofer en tweeter voor balans tussen de hoge en lage tonen, zorgt dit voor een krachtig geluidsbeeld. Dankzij het stevige handvat is de speaker gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Wil je meer volume? Geen probleem! Koppel de Onyx Studio 8 draadloos aan een andere Onyx Studio 8 speaker voor extra volume. Ideaal als je een feestje geeft. Deze bluetooth speaker heeft een lange batterijduur waardoor je de hele dag kunt genieten van het heldere geluid. Met de Harman Kardon Onyx Studio 8 Blauw haal je een krachtige speaker in huis die niet alleen milieubewust is, maar ook zorgt voor een uitstekende luisterervaring.

Pluspunten
 • Door het gebruik van duurzame en recyclebare materialen is de Onyx Studio 8 een milieuvriendelijke keuze

  .

  Door het gebruik van duurzame en recyclable materialen is de Onyx Studio 8 een milieuvriendelijke keuze. Dankzij het handvat neem je de speaker gemakkelijk met je mee

  .

  Dankzij het handvat neem je de speaker gemakkelijk mee. Koppel de speaker aan een andere Harman Kardon Onyx Studio 8 voor een hoger volume

  .

  Koppel de speaker aan een andere Harman Kardon Onyx Studio 8 voor een hogere volume.

Minpunten
 • De batterijduur van 8 uur is kort in vergelijking met andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen Harman Kardon HKOS8BLUEP

De Harman Kardon HKOS8BLUEP is 3,52 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Harman Kardon HKOS8BLUEP zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.