1. Harman Kardon
  2. Harman Kardon Aura Studio 3.

Harman Kardon Aura Studio 3.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Harman Kardon HKAURAS3BLKEU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Harman Kardon HKAURAS3BLKEU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Harman Kardon HKAURAS3BLKEU draadloze speaker.

SpecificatiesHarman Kardon HKAURAS3BLKEU
Merk Harman Kardon
Fabrikantcode HKAURAS3BLKEU
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 3,4 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Harman Kardon HKAURAS3BLKEU

De Harman Kardon Aura Studio 3 is een unieke bluetooth speaker met een glazen bovenkant en ingebouwde verlichting. Een rond design geeft het geluid de kans om in alle richtingen te verspreiden, waardoor je vanuit elke plaats in je kamer een helder en krachtig geluid krijgt. De ingebouwde subwoofer zorgt voor een diepe bas, waardoor je de muziek op een ander niveau kunt beleven. De ingebouwde verlichting verandert mee op de melodie en geeft je muziek een extra dimensie. De Harman Kardon Aura Studio 3 is de perfecte bluetooth speaker voor iedereen die graag van muziek geniet. De speaker is eenvoudig te bedienen met je smartphone en heeft een lange batterijduur. Kortom, de Harman Kardon Aura Studio 3 is een perfecte bluetooth speaker voor iedereen die van muziek houdt.

Pluspunten
  • Door de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanaf elke positie helder. Dankzij de ingebouwde verlichting zorg je voor extra sfeer in je huiskamer.

Minpunten
  • De speaker heeft geen oplaadbare accu, waardoor hij niet eenvoudig te verplaatsen is.

Veelgestelde vragen Harman Kardon HKAURAS3BLKEU

De Harman Kardon HKAURAS3BLKEU is 3,4 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Harman Kardon HKAURAS3BLKEU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.