1. Yamaha
 2. Yamaha WS-B1A Lichtgrijs.

Yamaha WS-B1A Lichtgrijs.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Yamaha AWSB1ALGY draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Yamaha AWSB1ALGY draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Yamaha AWSB1ALGY draadloze speaker.

SpecificatiesYamaha AWSB1ALGY
Merk Yamaha
Fabrikantcode AWSB1ALGY
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,49 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Yamaha AWSB1ALGY

Luister met de Yamaha WS-B1A Lichtgrijs naar je favoriete muziek of podcast, waar je ook bent. De IP67 certificering maakt de box stofbestendig en waterdicht, zodat je zelfs als het regent of als de speaker in het zand valt, de muziek blijft spelen. Het compacte formaat maakt de speaker gemakkelijk mee te nemen in je tas. Bovendien is het design van de box ideaal voor onderweg, maar ook een mooie toevoeging aan je interieur. Met deze box ben je altijd verzekerd van de beste muziek. Je luistert de hele dag met een accuduur van 12 uur. Geniet dus van je favoriete muziek in elke situatie met de Yamaha WS-B1A Lichtgrijs.

Pluspunten
 • Door de IP67 certificering kun je overal naar muziek luisteren, zelfs als het regent of als je in het zand zit

  .

  Neem de box gemakkelijk mee waar je maar naartoe gaat door het compacte formaat

  .

  Geniet de hele dag van muziek dankzij de accu die 12 uur meegaat.

Minpunten
 • Je verbindt de box niet met andere boxen.

Veelgestelde vragen Yamaha AWSB1ALGY

De Yamaha AWSB1ALGY is 0,49 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Yamaha AWSB1ALGY zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Yamaha WS-B1A Lichtgrijs.