1. Yamaha
  2. Yamaha Musiccast SUB100 Zwart.

Yamaha Musiccast SUB100 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Yamaha ANSNSBL draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Yamaha ANSNSBL draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Yamaha ANSNSBL draadloze speaker.

SpecificatiesYamaha ANSNSBL
Merk Yamaha
Fabrikantcode ANSNSBL
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 12,5 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Yamaha ANSNSBL

Met de Yamaha Musiccast SUB100 Zwart heb je een ongeëvenaarde klankervaring. Met deze subwoofer maak je van elke film of serie een intenser audiovisueel avontuur. De subwoofer is voorzien van een krachtige versterking die diepe bassen produceert waarmee het geluid meer volheid en kracht krijgt. De MusicCast SUB100 is ook gemakkelijk te bedienen via wifi. Je kunt de subwoofer draadloos koppelen aan andere MusicCast speakers die al in je huis staan. Zo creëer je een perfecte surround sound experience. Maar je kunt ook een soundbar en achterspeakers aansluiten op de subwoofer, voor een sensationele bioscoopervaring. Het is allemaal mogelijk met de Yamaha Musiccast SUB100 Zwart.

Pluspunten
  • Koppel de subwoofer aan een MusicCast soundbar en luidsprekers voor een surround sound

    .

    Door het compacte formaat is de subwoofer geschikt voor kleine ruimtes.

Minpunten
  • De subwoofer heeft geen basreflexpoort die diepere lage tonen geeft.

Veelgestelde vragen Yamaha ANSNSBL

De Yamaha ANSNSBL is 12,5 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Yamaha ANSNSBL zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Yamaha Musiccast SUB100 Zwart.