1. Yamaha
  2. Yamaha Musiccast 20 Zwart.

Yamaha Musiccast 20 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Yamaha AWX021BL draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Yamaha AWX021BL draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Yamaha AWX021BL draadloze speaker.

SpecificatiesYamaha AWX021BL
Merk Yamaha
Fabrikantcode AWX021BL
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,2 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Yamaha AWX021BL

De Yamaha Musiccast 20 Zwart is een draadloze multiroom speaker met een helder stereogeluid. Met de MusicCast 20 stream je gemakkelijk muziek door je hele huis. De speaker is eenvoudig te koppelen met andere MusicCast speakers via wifi. Zo creëer je eenvoudig een multiroom opstelling. Maar ook met een soundbar of receiver van MusicCast vorm je een surround sound systeem voor een optimaal film- en serieplezier. Bedien de speaker draadloos middels de MusicCast Controller app op je smartphone of tablet. Daarnaast heb je toegang tot diverse ingebouwde muziekdiensten zoals Spotify, Deezer en Pandora. De Yamaha Musiccast 20 Zwart is een ideaal product om je muziek in alle ruimtes van je huis te streamen. Geniet van een helder stereogeluid, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Door de ingebouwde Google Chromecast kun je draadloos muziek luisteren en streamingdiensten bekijken

    .

    Met de touchbediening kun je de muziek regelen zonder je smartphone of tablet te gebruiken.

Minpunten
  • Voor een multiroom-opstelling heb je extra luidsprekers van Yamaha nodig.

Veelgestelde vragen Yamaha AWX021BL

De Yamaha AWX021BL is 2,2 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Yamaha AWX021BL zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Yamaha Musiccast 20 Zwart.