1. Yamaha
  2. Yamaha Musiccast SUB100 Wit.

Yamaha Musiccast SUB100 Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Yamaha ANSNSW draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Yamaha ANSNSW draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Yamaha ANSNSW draadloze speaker.

SpecificatiesYamaha ANSNSW
Merk Yamaha
Fabrikantcode ANSNSW
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 12,5 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Yamaha ANSNSW

De Yamaha Musiccast SUB100 Wit is een stijlvolle, draadloze subwoofer die een bijzonder diep basgeluid produceert. Hij is uitgerust met een vermogen van 200 watt en is geschikt voor verschillende soorten audio. Met de MusicCast SUB100 is het mogelijk om een draadloos surround systeem samen te stellen dat perfect past bij uw thuisbioscoop. Koppel de subwoofer draadloos aan andere MusicCast speakers in huis en geniet van een volledig geluidssysteem met een krachtige, heldere audio. De slimme technologie maakt het mogelijk om gemakkelijk te switchen tussen verschillende audio bronnen, waardoor u optimaal kunt genieten van uw favoriete films en series. Met de krachtige subwoofer worden geluidseffecten extra krachtig naar de voorgrond gebracht, zodat u een ultieme bioscoop ervaring heeft. Kortom, met de Yamaha Musiccast SUB100 Wit geniet u van een krachtig, helder en diep geluid dat een ultieme bioscoop ervaring creëert. Verbind de speaker draadloos met andere MusicCast speakers en kom tot leven met krachtige geluidseffecten.

Pluspunten
  • Koppel de subwoofer aan een MusicCast soundbar en luidsprekers voor een surround sound

    .

    Door het compacte formaat is de subwoofer geschikt voor kleine ruimtes.

Minpunten
  • De subwoofer heeft geen basreflexpoort die diepe lage tonen weergeeft.

Veelgestelde vragen Yamaha ANSNSW

De Yamaha ANSNSW is 12,5 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Yamaha ANSNSW zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Yamaha Musiccast SUB100 Wit.