1. Yamaha
  2. Yamaha Musiccast 20 Wit.

Yamaha Musiccast 20 Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Yamaha AWX021WH draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Yamaha AWX021WH draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Yamaha AWX021WH draadloze speaker.

SpecificatiesYamaha AWX021WH
Merk Yamaha
Fabrikantcode AWX021WH
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,2 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Yamaha AWX021WH

Met de Yamaha MusicCast 20 Wit ben je verzekerd van een draadloze muziekervaring door je hele huis. De speaker is voorzien van de MusicCast technologie waarmee je deze gemakkelijk koppelt met andere MusicCast speakers. Zo creëer je een multiroom systeem of een stereo geluid. De speaker is ook eenvoudig te bedienen via de MusicCast Controller app op je smartphone of tablet. Ook kun je de MusicCast 20 Wit gebruiken in combinatie met een MusicCast soundbar of receiver. Zo kun je een surround geluid creëren bij het kijken van films en series. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse muziekdiensten zoals Spotify, Deezer en Pandora. Met de MusicCast 20 Wit creëer je een ongeëvenaarde muziekervaring.

Pluspunten
  • Je verbindt de luidspreker met andere MusicCast apparaten in huis via MusicCast. De luidspreker streamt muziek van Apple apparaten via AirPlay. De luidspreker maakt verbinding met duizenden radiozenders via het internet.

Minpunten
  • Voor een multiroom-opstelling heb je extra luidsprekers van Yamaha nodig.

Veelgestelde vragen Yamaha AWX021WH

De Yamaha AWX021WH is 2,2 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Yamaha AWX021WH zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Yamaha Musiccast 20 Wit.