1. Yamaha
 2. Yamaha Musiccast 50 Wit.

Yamaha Musiccast 50 Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Yamaha AWX051WH draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Yamaha AWX051WH draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Yamaha AWX051WH draadloze speaker.

SpecificatiesYamaha AWX051WH
Merk Yamaha
Fabrikantcode AWX051WH
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 4,9 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Yamaha AWX051WH

De Yamaha MusicCast 50 Wit is een veelzijdige speaker met veel mogelijkheden. De speaker is gemakkelijk te installeren, waardoor je direct kan beginnen met het streamen van je favoriete muziek. De speaker is geschikt voor multiroom-opstellingen, waardoor je in elke kamer hetzelfde muziek kunt luisteren. Je verbindt de speaker eenvoudig met je wifi-netwerk, zodat je muziek kunt streamen van streamingdiensten of je eigen afspeellijsten. Met de Yamaha MusicCast Controller app kun je eenvoudig bedienen wat je luistert in elke kamer. Ook is het mogelijk om twee Yamaha MusicCast 50 speakers te koppelen voor een stereogeluid, of een soundbar of receiver aan te sluiten voor een surround sound. Daarnaast is de speaker voorzien van knoppen op de bovenzijde, waarmee je ook direct bediening op de speaker zelf hebt. Geniet van je favoriete muziek met de Yamaha MusicCast 50!

Pluspunten
 • Je verbindt de speaker via MusicCast met andere MusicCast apparaten in je huis

  .

  Via AirPlay stream je muziek van Apple apparaten naar de speaker

  .

  De speaker maakt via internet verbinding met duizenden radiozenders.

Minpunten
 • Je kunt geen mp3-speler met een aux-kabel aansluiten op de luidspreker. Je hebt een Spotify Premium-account nodig om te kunnen streamen.

Veelgestelde vragen Yamaha AWX051WH

De Yamaha AWX051WH is 4,9 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Yamaha AWX051WH zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Yamaha Musiccast 50 Wit.