1. Yamaha
 2. Yamaha WS-B1A Donkergrijs.

Yamaha WS-B1A Donkergrijs.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Yamaha AWSB1ACGY draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Yamaha AWSB1ACGY draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Yamaha AWSB1ACGY draadloze speaker.

SpecificatiesYamaha AWSB1ACGY
Merk Yamaha
Fabrikantcode AWSB1ACGY
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,49 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Yamaha AWSB1ACGY

Met de Yamaha WS-B1A Donkergrijs geniet je van je favoriete muziek. Deze compacte speaker is IP67 certificering waardoor hij stof- en waterdicht is. Geniet van muziek tijdens een regenbui of als je hem in het zand laat vallen. De box is ideaal om mee te nemen, maar ook een mooi item voor in je huis. Met deze box ben je verzekerd van muziek waar je ook bent. Ook is de accuduur van 12 uur een handige toevoeging. Zodat je de hele dag kan genieten van de muziek. Met de knop- en connectiviteitsopties, heb je de mogelijkheid om de speaker te bedienen en aan te sluiten op verschillende apparaten. Zo creëer je bij elke gelegenheid de juiste sfeer.

Pluspunten
 • Door de IP67-certificering kun je overal muziek luisteren, zelfs in een regenbui of in het zand

  .

  Neem de box gemakkelijk mee, waar je ook naartoe gaat, dankzij het compacte formaat

  .

  Je kunt de hele dag naar muziek luisteren dankzij de accu die maar liefst 12 uur meegaat.

Minpunten
 • Je verbindt de box niet met andere boxen.

Veelgestelde vragen Yamaha AWSB1ACGY

De Yamaha AWSB1ACGY is 0,49 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Yamaha AWSB1ACGY zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Yamaha WS-B1A Donkergrijs.