1. Denon
 2. Denon Home Duopack 250 Wit.

Denon Home Duopack 250 Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Denon DENONHOME250WTE2 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Denon DENONHOME250WTE2 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Denon DENONHOME250WTE2 draadloze speaker.

SpecificatiesDenon DENONHOME250WTE2
Merk Denon
Fabrikantcode DENONHOME250WTE2
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 4,8 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Denon DENONHOME250WTE2

Geniet van een muzikale ervaring met de Denon Home Duopack 250. Deze wifi speakers in wit zijn ontworpen om een krachtig, stereogeluid te produceren. Met HEOS Built-In heb je de mogelijkheid de speakers eenvoudig te koppelen aan andere Denon speakers, soundbars of subwoofers. Zo creëer je een home cinema of multiroom systeem. Je kunt de speakers met je telefoon bedienen of met de touchbediening. Met de drie snelkeuze toetsen heb je toegang tot je favoriete radiostations of afspeellijsten. Met Amazon Alexa, die in de speakers is ingebouwd, kun je ze bedienen en muziek afspelen door te spreken. Deze functie is enkel beschikbaar in het Engels. Geniet van een prachtige muzikale ervaring met de Denon Home Duopack 250.

Pluspunten
 • Met de twee wifi-speakers kun je een multiroom-opstelling of stereopaar creëren en muziek door heel je huis streamen

  .

  Met de touch-bediening stel je de muziek in zonder je smartphone of tablet te gebruiken

  .

  Stream muziek eenvoudig via je telefoon, Airplay bluetooth en streamingdiensten in Hi-Res kwaliteit.

Minpunten
 • Om je tv of andere speakers spraakgestuurd te bedienen, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig

  .

  De ingebouwde spraakassistent is enkel mogelijk in het Engels. Om je tv of andere speakers spraakgestuurd te bedienen, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig

  .

  De ingebouwde spraakassistent is alleen beschikbaar in het Engels.

Veelgestelde vragen Denon DENONHOME250WTE2

De Denon DENONHOME250WTE2 is 4,8 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Denon DENONHOME250WTE2 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Denon Home Duopack 250 Wit.