1. Denon
  2. Denon Home 150 wit.

Denon Home 150 wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Denon DENONHOME150WTE2 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Denon DENONHOME150WTE2 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Denon DENONHOME150WTE2 draadloze speaker.

SpecificatiesDenon DENONHOME150WTE2
Merk Denon
Fabrikantcode DENONHOME150WTE2
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,4 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Denon DENONHOME150WTE2

Met de Denon Home 150 maak je jouw kamer om in een concertzaal. Dit compacte wifi-speaker toestel produceert een krachtig geluid dat zelfs de meest veeleisende muziekliefhebber zal verrassen. Met HEOS Built-In kun je gemakkelijk een stereopaar of multiroom opstelling creëren met andere Denon speakers, soundbars of subwoofers. Bedien de speaker eenvoudig met je telefoon of met de touchbediening. Gebruik de 3 snelkeuze toetsen om snel je favoriete radiostation of afspeellijst te selecteren. Met Amazon Alexa die ingebouwd is in het toestel, kun je het toestel bedienen en muziek afspelen door te spreken, enkel ondersteund in het Engels. Dus, laat de Denon Home 150 je kamer omtoveren in een plek vol muziek en geniet van het kamervullende geluid.

Pluspunten
  • Met extra Denon speakers kun je gemakkelijk een multiroom opstelling of stereopaar creëren en je muziek door het huis streamen. Met behulp van de aanraakbediening kun je de muziek regelen zonder dat je je smartphone of tablet hoeft te gebruiken. Gemakkelijk muziek streamen via je telefoon, airplay bluetooth en streamingdiensten in Hi-Res kwaliteit.

Minpunten
  • Om je tv of andere luidsprekers spraakgestuurd te bedienen, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig

    .

    De ingebouwde spraakassistent is enkel mogelijk in het Engels.

Veelgestelde vragen Denon DENONHOME150WTE2

De Denon DENONHOME150WTE2 is 2,4 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Denon DENONHOME150WTE2 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Denon Home 150 wit.