1. Denon
 2. Denon Home 250 Zwart.

Denon Home 250 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Denon DENONHOME250BKE2 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Denon DENONHOME250BKE2 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Denon DENONHOME250BKE2 draadloze speaker.

SpecificatiesDenon DENONHOME250BKE2
Merk Denon
Fabrikantcode DENONHOME250BKE2
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 4,8 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Denon DENONHOME250BKE2

Geniet met de Denon Home 250 Zwart van een fantastisch stereogeluid. Deze WiFi speaker is eenvoudig te koppelen aan andere audioapparatuur, waaronder soundbars en subwoofers van Denon, dankzij HEOS Built-In. Je kunt je eigen home cinema of multiroom opstelling creëren en bedienen met je telefoon of met de touchbediening. Met de 3 snelkeuze knoppen heb je direct toegang tot je favoriete radiostation of afspeellijst. Daarnaast heeft de Denon Home 250 Zwart ook een Alexa-functie ingebouwd waarmee je de speaker kunt bedienen en muziek kunt afspelen door gewoon te spreken. Deze functie is echter enkel beschikbaar in het Engels. Het is ook mogelijk om andere Alexa-apparaten te gebruiken in combinatie met de Denon Home 250, waarmee je nog meer muziek kunt afspelen in je huis.

Pluspunten
 • Met extra Denon-speakers creëer je eenvoudig een multiroom-opstelling of -stereopaar, en stream je muziek door het hele huis

  .

  Met de touchbediening regel je muziek zonder je smartphone of tablet te gebruiken

  .

  Stream eenvoudig muziek via je telefoon, AirPlay, Bluetooth en streamingdiensten in Hi-Res-kwaliteit.

Minpunten
 • Om je tv of andere speakers spraakgestuurd te bedienen heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig

  .

  De ingebouwde spraakassistent is alleen beschikbaar in het Engels.

Veelgestelde vragen Denon DENONHOME250BKE2

De Denon DENONHOME250BKE2 is 4,8 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Denon DENONHOME250BKE2 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Denon Home 250 Zwart.