1. Denon
 2. Denon Home 350 Zwart.

Denon Home 350 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Denon DENONHOME350BKE2 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Denon DENONHOME350BKE2 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Denon DENONHOME350BKE2 draadloze speaker.

SpecificatiesDenon DENONHOME350BKE2
Merk Denon
Fabrikantcode DENONHOME350BKE2
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 6,3 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Denon DENONHOME350BKE2

De Denon Home 350 Zwart is een innovatieve wifi speaker die je huis met krachtige geluiden vult. Deze slimme speaker beschikt over 6 D-klasse versterkers die een stereo geluidsweergave geven. Je kunt de speaker verbinden met andere Denon subwoofers, soundbars of speakers voor een multiroom home cinema ervaring. Met de touchbediening of je telefoon bedien je de speaker eenvoudig. De 6 snelkeuze toetsen geven je direct toegang tot je favoriete radiostation of afspeellijst. Daarnaast is de Denon Home 350 Zwart voorzien van Amazon Alexa. Hiermee kun je met je stem muziek afspelen en de speaker bedienen. Deze functie is enkel ondersteund in het Engels. Met de Denon Home 350 Zwart geniet je van een verbluffende geluidservaring en een volledig vernieuwde manier van luisteren.

Pluspunten
 • Je maakt gemakkelijk een multiroom-configuratie met extra Denon-speakers, waardoor je muziek overal in huis kunt streamen

  .

  Met de touchscreen-bediening stel je de muziek in zonder je smartphone of tablet te gebruiken

  .

  Stream gemakkelijk muziek via je telefoon, AirPlay, Bluetooth en streamingdiensten in Hi-Res kwaliteit.

Minpunten
 • Om je tv of andere speakers spraakgestuurd te bedienen, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig

  .

  De ingebouwde spraakassistent is alleen beschikbaar in het Engels.

Veelgestelde vragen Denon DENONHOME350BKE2

De Denon DENONHOME350BKE2 is 6,3 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Denon DENONHOME350BKE2 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Denon Home 350 Zwart.